Voorzieningen

HONDEN

Honden zijn welkom bij Stee aan Zee en in de Oester en de Krab. Honden dienen wel te allen tijde aangelijnd te zijn en buiten het park uitgelaten te worden. Op het hondenstrand in Oostkapelle zijn honden het gehele jaar ook overdag welkom. Van 19:00 tot 09:00 uur zijn honden op alle stranden toegestaan.

FIETSVERHUUR

Fietsen kunt u huren bij Walcheren Fietsverhuur, De Padweie 20a te Serooskerke, 

0031 (0)118 578592 

info@walcherenfietsverhuur.nl

Reserveren kan ook via de website: www.walcherenfietsverhuur.nl

vermeld bij het reserveren dat u verblijft bij Zeeuwse Huisjes in Serooskerke en de fietsen worden gratis op het vakantieadres afgeleverd en weer opgehaald.

WIFI

Draadloos internet is gratis beschikbaar voor alle gasten die op het park verblijven.

WASSERETTE
Foto door Ekaterina Belinskaya op Pexels.com

De wasmachines en droger zijn gratis te gebruiken. Vergeet niet om zelf wasmiddel toe te voegen.

AFVAL
Foto door Vladislav Vasnetsov op Pexels.com

Op het parkeerterrein staan containers om het afval te deponeren. Er staat een glasbak, een container voor papier en één voor restafval. Plastic afval kan, indien gewenst apart ingeleverd worden in de speciaal daarvoor bestemde container bij de ‘Plus’-supermarkt in Serooskerke.

PARKEREN

Aan de achterzijde van het vakantiepark is parkeergelegenheid voor een auto. Een tweede auto kan geparkeerd worden op het parkeerplaatsje bij het huisje aan de achterkant. Het is niet mogelijk om met de auto tot aan het huisje te rijden, maar er zijn bagagekarretjes, die gratis gebruikt kunnen worden, zodat sjouwen met zware tassen niet nodig is.

%d bloggers liken dit: