Zeeuws Strandhuisje

Weet je wat jij nodig hebt? 
Vitamine Zee

Strandhuisje huren in Vrouwenpolder

Een bezoekje aan het strand is tijdens een verblijf in huisje krab of oester eigenlijk vanzelfsprekend. Een strandhuisje biedt dan net dat beetje meer comfort en zorgt er voor dat je niet met alle strandspullen hoeft te sjouwen.

Ben je op zoek naar een strandhuisje in Vrouwenpolder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit huisje bevindt zich aan het strand in Vrouwenpolder en is geschikt voor dagrecreatie. Het Zeeuws Strandhuisje staat op het strand bij Breezand, op iets meer dan 5 minuten lopen vanaf de parkeerplaats bij Hotel Duinoord. Dus ben jij op zoek naar een huisje op het strand in Vrouwenpolder? Schroom niet en maak een reservering!

Wat staat er in het strandhuisje?

Wanneer je een strandhuisje in Zeeland wil huren, is het Zeeuws Strandhuisje een ideale optie. Je kunt rustig van een dagje strand genieten met al het comfort dat ons huisje jou biedt. Het strandhuisje is van alle gemakken voorzien. Zo staat er in het strandhokje:

  • 2 heerlijke strandstoelen
  • 2 lage stoeltjes en een tafeltje
  • Een windscherm
  • Een parasol
  • Een beachball set
  • Een schepje, emmertje en een paar vormpjes om de mooiste zandtaartjes te bakken of om zandkastelen te bouwen.

Een strandhuisje huren

Je huurt het Zeeuws Strandhuisje voor €25,00 per dag of €105,00 per week. Je kunt dit huisje huren voor een dag, een week of een seizoen. Ben je te gast in de krab, de oester of verblijf je ergens anders? Iedereen kan natuurlijk dit strandhokje huren, maar gasten van onze eigen huisjes krijgen korting! Vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een strandhuisje die je voor een dag kan huren in Vrouwenpolder? Dan is het Zeeuws Strandhuisje perfect voor jou! Je kunt eenvoudig een reservering plaatsen via deze website. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het huisje? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kun je bellen naar 06-57940262 of stuur een mail naar info@zeeuwshuisje.info. Je wordt spoedig te woord gestaan.


Het maken van het Zeeuws Strandhuisje: 

%d bloggers liken dit: